Badrumsrenovering

Dags att renovera badrummet?

Badrummet utgör ett av de största och mest kostsamma ingreppen i en renovering. Därför är det viktigt att tänka på valet av leverantör. ES Renovering Stockholm garanterar kvalitet, från rivning till färdigt fogat kakel.

Badrumsrenovering är inget man gör ofta. Med bra kvalité och funktionellt badrum kan du vara nöjd i många år. När det gäller badrumsrenovering är det viktigt att allt utförs på rätt sätt. 

Badrumsrenovering tillsammans med ES Renovering

Badrumsrenovering ES Renovering Stockholm AB

Vi gör allt för att leverera ett förstklassigt arbete för att göra våra kunder nöjda.

Delge oss dina idéer och önskemål, vare sig det gäller en varsam renovering eller ett helt nytt badrum, komplett med klinkergolv, väggkakel, el och vvs samt inredning!

Företaget ES Renovering Stockholm AB åtar sig hela jobbet i samplanering med kunden. Vi erbjuder badrumsinredning av olika modeller och fabrikat, allt enligt dina önskemål. Våra pålitliga medarbetare jobbar i takt med överenskommen tidsplan och vi lämnar garanti på det utförda arbetet.

 

Hos ES Renovering Stockholm AB utför vi renoveringen på följande sätt:

När vi har fått din offertförfrågan, kontaktar vi dig och bokar en tid för hembesök.
Vi ger ett prisförslag på projektet och när vi får ett godkännande av er, bestämmer vi en startdatum respektive ett slutdatum för projektet.
Arbete påbörjas. Först demonterar vi allt i badrummet, sedan kommer rivning, underarbete, isolering, kakling, montering av nya badrumsmöbler, VVS-arbete och el-arbete.
När vi är klara med renoveringen tvättar vi badrummet och tar bort byggsopor, sedan avslutas arbetet.

 

Vanligt förekommande frågor

Vi på ES Renovering Stockholm AB hjälper dig att välja rätt. Våra duktiga arkitekter och inredare hjälper dig från början till slut.

Våra inredare och arkitekter kommer hem till dig och går igenom allt med dig. De lyssnar på dina önskemål och ger dig goda råd.

Det kan vi! Vi ser till att hjälpa er med en bygglovsritning som uppfyller alla nödvändiga krav.

 

Ja! Vi sköter hela den biten åt dig så du inte behöver lägga tid på det.

Anlita Stockholms bästa hantverkare för ditt badrum

Vi använder cookies för att ge våra användare en bättre upplevelse på vår hemsida
Acceptera
Integritetspolicy