Totalrenovering

Totalrenovering
Vår styrka är att vi utför allt typer av arbeten vid en totalrenovering; målning, tapetsering, golvläggning, golvslipning, köks- och badrumsrenovering, el och VVS. All kompetens finns samlad under samma tak och det innebär att vi kan erbjuda totalentreprenad till din bostad.

En totalentreprenad innebär att du endast skriver ett kontrakt med oss. Vi planerar och samordnar allt arbete som sker under renoveringen så att det aldrig uppstår onödiga luckor i arbetet. När en hantverkare är klar, är nästa på väg. Detta blir effektivare och minskar kostnaderna betydligt för er som kund. Vi har alltid en projektansvarig som följer arbetet löpande och håller dig underrättad om hur renoveringen fortlöper. Vi anser inte heller att en renovering är avslutad förrän ni som kund känner att ni är hundra procent nöjda.

En investering som lönar sig
Vill du höja både din boendestandard och värdet på ditt boende, så är en renovering vägen att gå. Vi hjälper er med allt från planering in till sista detaljen.

”En totalrenovering tar några veckor, det kostar pengar, men i längden är det något som rejält höjer boendestandarden och också lägenhetens värde”

Fördelarna med att anlita oss
Självklart går det bra att göra mycket av viss renovering själv, som exempelvis målning och tapetsering.
Fördelarna när ni anlitar oss är:

– Ni får garanti på allt jobb
-Fackmannamässigt utfört arbete
-Hantverkare med behörighet som lämnar kvalitetsintyg